Ons kantoor is nu open 9:00 tot 12:30
Cambodja Angkor Wat.jpg
17 dagen, 16 nachten
Vietnam / Cambodja

Vietnam & Cambodja, de Mystiek van het Verre Oosten

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

De Betoverende Wereld van Vietnam en Cambodja

Je reist volgens een zorgvuldig samengesteld programma in kleine groep (max 32 personen) onder begeleiding van een ervaren Thema Travel begeleider én onze vaste Nederlandstalige gids, die al meer dan 20 jaar in de regio woont er werkt.

In Vietnam word je ondergedompeld in de rijke cultuur en de natuurpracht. Verlies jezelf in de smalle steegjes van Hanoi met eeuwenoude tempels en levendige markten. Vaar door de betoverende Baai van Halong, een labyrint van kalkstenen eilanden gehuld in een mysterieuze nevel. Verken de keizerlijke pracht van Hue aan de Parfumrivier, verblijf aan de exotische stranden van Hoi An, ontdek Ho Chi Minh City (Saigon), de Zuid-Vietnamese stad aan de Mekong delta en nog veel meer.

Daarna steek je de grens over naar Cambodja met het majestueuze Angkor Wat. Hier kan je de prachtige tempelruïnes bewonderen die diep geworteld zijn in de geschiedenis van het Khmer-rijk. Je bezoekt ondermeer ook Ta Prohm, waar mystieke, oude tempels worden overwoekerd door de jungle. Tot slot verken je ook de levendige hoofdstad Phnom Penh, waar de koninklijke paleizen en boeddhistische tempels een fascinerend inzicht bieden in het land. Je bezoekt ook de indrukwekkende Killing Fields en het Genocidemuseum om een dieper begrip te krijgen van de tragische geschiedenis van Cambodja.

 

Heeft u een vraag over deze reis of wenst u meer info?
Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07