Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Oceaan

Koen Mondelaers

Volg ons

Koen Mondelaers

Oprichter / Zaakvoerder

"El camino es el destino"

Vrij vertaald betekent dit 'de weg is je bestemming'.

De essentie van een reis is niet het bereiken van een eindbestemming, maar net het 'onderweg' zijn. Leven in het moment en volop genieten van kleine, onverwachte momenten die een leven lang bijblijven.  

Na een carrière als Marketing Directeur bij verschillende media en daarna als zaakvoerder van zijn eigen marketing adviesbureau, besloot Koen 15 jaar geleden zijn passie voor reizen te volgen en Thema Travel op te richten.

Intussen groeide Thema Travel uit tot één van de grootste aanbieders van eigentijdse groepsreizen in Vlaanderen. “Ondanks onze snelle groei is één ding niet veranderd. We bieden nog steeds enkel de reizen aan die we zelf ook graag zouden willen maken”, zegt Koen. “Omdat we pal achter onze unieke programma’s en reisformules staan, werken we elke dag vanuit onze oprechte passie om onze reizigers volledig te ontzorgen en een onvergetelijke tijd te bezorgen”.

“Als zaakvoerder vind ik het prachtig om een kleine bijdrage te mogen leveren in het creëren van mooie herinneringen van onze vele duizenden enthousiaste reizigers. Dat zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder mijn enthousiast team dat elke dag het beste van zich geeft. Het zijn toppers, elk met hun eigen specialiteit.”