Ons kantoor is nu open 9:00 tot 12:30
Zuid India Kerala.jpg
14 dagen, 13 nachten
Met Thema Travel naar Zuid-India

Zuid-India, Zintuigprikkelend En Intrigerend

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

De Heilige Gronden en Tropische Hemel van Zuid-India

India is een land vol kleuren, geuren, smaken, geluiden en texturen die je zintuigen zullen prikkelen en uitdagen. Dit keer bezoeken we het zuiden van het land. Geniet er van de prachtige architectuur van talloze heiligdommen en tempels, de kleurrijke en geurrijke markten en de harmonieuze havensteden.

Tijdens deze 14-daagse rondreis ontdek je de bekendste bezienswaardigheden van Zuid-India. Je bezoekt onder andere het Venetië van het Oosten in Allepey, waar je een boottocht maakt op de 'backwaters' van Kerala. Ook de indrukwekkende Gomateshwara standbeelden, de kleurrijke tempels van Tamil Nadu, het nationale park van Periyar, de uitgestrekte thee-plantages, de tropische stranden, ...staan allemaal op het programma van deze unieke ontdekkingsreis vol spiritualiteit en culturele verrijking. 

Je hele rondreis is tot in de puntjes georganiseerd. Je reist in een kleine groep van gelijkgestemde reizigers, onder begeleiding van een ervaren Thema Travel begeleider en een plaatselijke gids. Je verblijft in comfortabele hotels zodat je na elke dag vol verwondering heerlijk kan verpozen in alle comfort.

HEEFT U EEN VRAAG OVER DEZE REIS OF WENST U MEER INFO?

Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07