Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
India
14 dagen, 13 nachten
Met Thema Travel naar India

India, land van contrasten, mysteries en wonderen

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

Levensreis naar het land van de eeuwige wijsheid.

India is een land vol kleuren, geuren, smaken, geluiden en texturen die je zintuigen zullen prikkelen en uitdagen. Je kunt genieten van de prachtige architectuur van de Taj Mahal, de geurige kruiden van de bazaars, de pittige curry’s van de keuken, de spirituele gezangen van de tempels en de zachte zijde van de sari’s.

Tijdens deze 14-daagse rondreis ontdek je de bekendste bezienswaardigheden van Noord-India. De reis begint en eindigt in de bruisende hoofdstad Delhi. Natuurlijk mag een bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal en het Rode Fort niet ontbreken. In het nationaal park van Ranthambore ga je op zoek naar tijgers. In het kleurrijke Rajasthan bezoeken we de 'roze stad' Jaipur. Maar ook Udaipur, Jodhpur, Luni, Bikaner en Mandawa staan op het programma.

Je hele rondreis is tot in de puntjes georganiseerd. Je reist in een kleine groep van gelijkgestemde reizigers, onder begeleiding van een ervaren Thema Travel begeleider en een plaatselijke gids. Je verblijft in luxueuze hotels (4* / 5* naar Westerse normen) zodat je na elke dag vol verwondering heerlijk kan verpozen in alle comfort.

HEEFT U EEN VRAAG OVER DEZE REIS OF WENST U MEER INFO?
Team
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07