Ons kantoor is nu open 9:00 tot 12:30
China Beijing Verboden Stad Headerbeeld.jpg
15-daagse ontdekkingsreis
China

China, Van Oude Wijsheid tot Moderne Pracht

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

Inspirerende Odyssee door China

Je reist in een klein groepje van maximaal 25 personen onder begeleiding van een ervaren Thema Travel begeleider én een Nederlandstalige plaatselijke gids. Je reis is tot in de puntjes georganiseerd.

China is een continent op zich, doordrenkt van geschiedenis, kunst en tradities die duizenden jaren teruggaan. Het is één van de laatste bastions van ongerepte cultuur, waar oude gebruiken naast moderne ontwikkelingen bestaan.

Een culturele ontdekkingsreis door China is een zintuigelijke ervaring: de aroma's van traditionele keukens die de straten vullen, de kleurrijke drukte van markten waar ambachtslieden hun kunsten tonen, de majestueuze stilte van eeuwenoude tempels en de levendige energie van moderne steden als Shanghai en Beijing.

Je komt oog in oog te staan met enkele van 's werelds meest indrukwekkende meesterwerken, zoals de Grote Muur, de Verboden Stad en het Terracottaleger. Elk van deze monumenten vertelt een verhaal van grootsheid en tart elke verbeelding. Naast de beroemde bezienswaardigheden wacht je een wereld van authentieke ervaringen: leer kalligrafie van meesters in authentieke dorpjes, ontmoet lokale gemeenschappen en luister naar hun verhalen die de ziel van China belichamen.

Heeft u een vraag over deze reis of wenst u meer info?
Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07