Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Worldcruise pano
116 nachten
Wereldcruise op de MSC Magnifica (****)

Reis rond de Wereld in 116 dagen

Volg ons

Info

Een wereldreis maken is een 'once in a lifetime' ervaring omdat je de kans krijgt om de schoonheid en diversiteit van onze planeet te bewonderen. Je geniet van ruige kusten, sprookjes van duizend en één nacht, tropische stranden, azuurblauwe oceanen, bruisende wereldsteden, vreemde culturen en een ongeziene natuurpracht.

Een wereldreis is ook een uitdaging die je uit je comfortzone haalt. Je leert jezelf beter kennen, maakt nieuwe vrienden van over de hele wereld, doet onvergetelijke herinneringen op en verrijkt je horizon. Je wordt flexibeler, creatiever en opener. Je ontwikkelt een dieper respect voor de natuur en de mensen die erin leven. Net daarom is deze wereldcruise dé perfecte manier om een bijzondere gebeurtenis in je leven te vieren, zoals een jubileum of een pensioen.

Een wereldreis is ook een droom die werkelijkheid wordt. Het is iets waar je lang naar uitkijkt, hard voor spaart en veel voor plant. Het is een avontuur dat je nooit meer zal vergeten. Het is een geschenk dat je jezelf geeft en dat je voor altijd zal bijblijven. 

Thema Travel is dé ideale partner om je wereldreis te begeleiden. Je geniet niet enkel van de beste tarieven, maar ook van tal van andere voordelen. Je hebt een vast aanspreekpunt om je reis tot in de puntjes voor te bereiden. Ook tijdens je cruise kan je steeds terecht bij een permanentienummer in geval van vragen of problemen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak op het Thema Travel kantoor in Diest met een bestemmingsspecialist. Een afspraak maken kan via info@thematravel.be of door even te bellen naar 078/15.27.07.

Heeft u een vraag over deze reis of wenst u meer info?

Wil je meer informatie over deze reis?

Contacteer ons
Team
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07