Ons kantoor is nu open 9:00 tot 12:30
TENERIFE vogel.jpg
8 dagen / 7 nachten
Spanje en Portugal

Eilandcruise naar de Canarische Eilanden en Madeira

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

Zonovergoten Eilandavontuur met Canarische Warmte en Madeira’s Bloemenpracht

Stel je voor … een warme bries op je gezicht terwijl je uitkijkt over de eindeloze Atlantische Oceaan. Niets doet meer deugd dan een portie zon tijdens een eindeloze Belgische winter. De Canarische Eilanden en Madeira verwelkomen je met open armen. Deze cruise is niet zomaar een reis, het is een ontdekkingsroute langs vulkanische wonderen, weelderige tropische bossen en verborgen baaien met parelwitte palmstranden.

Deze cruise is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een mix van ontspanning, overweldigende natuur en culturele verrijking. Op de eilanden kan je de drukte van het dagelijks leven ontvluchten en genieten van alle schatten die deze eilanden te bieden hebben.

Eilanden van de Eeuwige Lente

De Canarische Eilanden en Madeira staan bekend om hun ‘eeuwige lente’. Ook en vooral tijdens de Belgische wintermaanden blijft het er zomers warm met temperaturen tussen de 22 en 26 graden.

De Canarische cultuur is een smeltkroes van Europese en Afrikaanse invloeden met Spaanse tradities. Het exotische Madeira behoort dan weer tot de Portugese invloedsfeer en wordt ook wel het ‘Hawaii van Europa’ of het ‘Bloemeneiland’ genoemd. Dit dankzij de ruwe kustlijn en de indrukwekkende bergen met een weelderige, subtropische begroeiing.

De lokale keuken is een feest voor de smaakpapillen, met verse zeevruchten, traditionele gerechten zoals ‘papas arrugadas’ en uitstekende wijnen. Nog een leuk weetje: de heldere hemel en minimale lichtvervuiling maken de eilanden tot één van de beste plekken ter wereld om sterren te kijken.

Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07