Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Lapland

Jolien Luyten

Volg ons

Jolien Luyten

Zaakvoerder

"Travel is my therapy"

 

Niets verruimt je horizon als reizen, zowel letterlijk als figuurlijk. Het helpt je om alles in het juiste perspectief te zien én te focussen op wat echt belangrijk is.

Jolien Luyten studeerde 'communicatiemanagement' aan de Xios Hogeschool en volgde vervolgens een masteropleiding 'Bedrijfscommunicatie' aan de KU Leuven. Al tijdens haar studentenjaren was Jolien gefascineerd door de reissector. Zo vloog ze vele jaren tijdens de schoolvakanties mee als 'cabin crew member' bij TUI Fly.

Na haar studies ging ze aan de slag als 'project manager' bij het marketingbureau van zaakvoerder Koen Mondelaers. Toen deze even later ook Thema Travel oprichtte, was de keuze van Jolien snel gemaakt.

"Bij Thema Travel kan ik mijn passie voor organisatie én reizen perfect combineren. Ik beschouw het echt als een voorrecht om een bijdrage te mogen leveren aan de blijvende herinneringen en de mooie momenten die onze reizigers tijdens hun reis meemaken."

Doorheen de jaren ontpopte Jolien zich tot een onmisbare schakel in de werking van Thema Travel. Ze was erbij van in het begin en is er vandaag aan de slag als mede-eigenaar en zaakvoerder.