Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Turkije zeiljacht
8 dagen, 7 nachten
Egeïsche Zee - Turkije

Zeiljacht op de Egeïsche Zee (****)

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

Ontdek de pracht van de Egeïsche Zee

Een zeilvakantie is dé perfecte manier om de pracht van de Egeïsche Zee te ontdekken. Op het luxueuze zeiljacht Esinti (****) verblijf je met maximaal 14 deelnemers en verken je het stukje zee tussen Griekenland en Turkije. Een ervaren team staat dag en nacht voor je klaar.

De Egeïsche Zee heeft een helderblauwe kleur, een aangenaam klimaat en een rijke biodiversiteit. Aan boord geniet je intens van de wind, het water en de zonsondergangen. Aan boord zijn er heerlijke hoekjes om alle prachtige uitzichten in je op te nemen. Je mag ook helpen bij het zeilen, watersporten of barbecueën aan boord. Het Esenti jacht is gebouwd voor reizigerscomfort. We varen dus héél ontspannen langs de kust en tussen de eilandjes waardoor de golfslag minimaal blijft.

Je kan elke dag zwemmen in het kristalheldere water en verkent de diversiteit van een aantal Egeïsche eilanden, elk met hun eigen charme. Je meert aan in pittoreske haventjes, wandelt door traditionele dorpjes, ver weg van het massatoerisme, proeft van de lokale gastronomie en cultuur en ontspant op prachtige stranden.

Je kan ook de rijke geschiedenis en legendes van de Egeïsche Zee ontdekken, die de bakermat is van de oude Griekse beschaving en mythologie.

Heeft u een vraag over deze reis ?
Team Thema Travel
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07