Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Kenya
12-daagse ontdekkingreis
Met Thema Travel naar Kenia

De Meren, Wildparken en legendarische Masai Mara van Kenia

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

Unieke 12-daagse luxueuze ontdekkingsreis

Tijdens onze ontdekkingsreis naar Kenia trek je samen met een ervaren ranger in een open jeep door de savanne. In elke jeep kunnen 6 reizigers plaatsnemen en we reizen met maximaal 3 jeeps samen. Je overnacht in luxueuze tentenkampen en lodges en bezoekt de legendarische Masai Mara. Aan het eind van de reis kan je 2 dagen uitrusten in een exclusief strandresort aan de Indische Oceaan.

Kenia is één van de beste bestemmingen om de 'Big Five' te zien, maar ook andere wilde dieren kan je spotten kan je spotten tijdens je tocht langs de mooiste meren en wildparken (giraffen, zebra’s, antilopen, nijlpaarden, krokodillen, ...)

De Masai Mara is één van de meest unieke natuurgebieden in Kenia. Het is de thuisbasis van de Masai, een inheemse stam die bekend staat om hun kleurrijke kleding, sieraden en tradities. De Masai Mara is ook de plek waar elk jaar de grote migratie plaatsvindt, een spectaculair fenomeen waarbij miljoenen gnoes, zebra’s en gazellen de rivier Mara oversteken op zoek naar vers gras.

Onze reis naar Kenia is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het is een bestemming die je zal  verrassen, inspireren en betoveren terwijl je geniet van het adembenemende landschap met  uitgestrekte vlaktes, glooiende heuvels, acaciabomen en vulkanen. De magistrale zonsopgang en zonsondergang, die de savanne in een magisch licht hullen zullen je altijd bijblijven, net zoals het kamperen onder de sterrenhemel en de geluiden van de Afrikaanse nacht.

Heeft u een vraag over deze reis of wenst u meer info?
Team
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07