Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Cuba Havana
12 dagen, 11 nachten
Met Thema Travel naar Cuba

Ontdek het échte Cuba, kleurrijk, levendig, onvergetelijk

Volg ons

Ontdekkingstocht door het échte Cuba

Onze ontspannen ontdekkingsreis door Cuba is een reis die je zintuigen zal prikkelen, je hart verwarmen en je geest verruimen. Cuba is een land dat je moet zien om te geloven, niet te vergelijken met enige andere bestemming in de wereld.

Cuba is het grootste eiland in het Caribisch gebied. Het heeft meer dan 300 exotische stranden, maar ook een prachtig binnenland, met bergen, valleien, bossen en rivieren. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen en zwemmen onder een waterval in het tropisch regenwoud.

Cuba is ook een land met een rijke geschiedenis. Je kan er de sporen van het koloniale verleden zien in prachtige steden zoals Havana en Trinidad. Ook kan je nog steeds de invloed van de revolutie voelen die in 1959 onder leiding van Fidel Castro en Che Guevara het land veranderde.

Cuba kent een levendige cultuur, met veel muziek, dans, kunst en literatuur. Je kan de salsa, rumba of bolero leren dansen, luisteren naar de muziek van de Buena Vista Social Club, genieten van Latin Jazz of je laten inspireren door het leven van schrijver en Nobelprijswinnaar Ernest Hemingway, die lange tijd in Cuba woonde.

Heeft u een vraag over deze reis of wenst u meer info?

Wil je meer informatie over deze reis?

Contacteer ons
Team
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07