Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Madagaskar
15 dagen, 14 nachten
Madagaskar

Mysterieus Madagaskar, het ongetemde eiland

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

De Ongerepte Natuur en Cultuur van Madagaskar

Duik in een wereld van ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom, want Madagaskar is een écht onontdekt paradijs. In tegenstelling tot veel andere toeristische bestemmingen, is Madagaskar nog grotendeels onontdekt. Je hebt dus de unieke kans om deze bijzondere bestemming te verkennen zonder drukte, waardoor je een meer persoonlijke en authentieke ervaring hebt.

Ongerepte Natuur

Van de Tsingy Rouge’s scherpe rotsformaties tot de weelderige regenwouden van Ranomafana, Madagaskar’s landschappen zijn erg divers en adembenemend. De Baobab Avenue, met zijn iconische bomen, is slechts één van de vele fotogenieke locaties. De biodiversiteit is zo rijk dat natuurliefhebbers en fotografen gegarandeerd met onvergetelijke herinneringen naar huis gaan.

Culturele Smeltkroes

De cultuur van Madagaskar is een fascinerende mix van Afrikaanse en Aziatische invloeden, met maar liefst achttien inheemse stammen die elk hun eigen tradities en gebruiken hebben. De gastvrijheid van de Malagassische bevolking is hartverwarmend. Als reiziger ben je welkom om deel te nemen aan de lokale tradities en het dagelijks leven, zodat je het land en zijn gebruiken écht leert kennen.

Kortom, onze ontdekkingsreis naar Madagaskar is een unieke kans om een bijzonder authentieke bestemming te beleven. Het is een avontuur dat niet alleen je zintuigen prikkelt, maar ook je begrip van de natuurlijke wereld en haar bewoners verdiept. Weg van de platgetreden paden, is Madagaskar een bestemming die je uitnodigt om te verkennen, te leren en je te verwonderen.

Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07