Ons kantoor is nu open 9:00 tot 12:30
Douro hoofdbeeld
8 dagen / 7 nachten
Portugal / Porto

Luxueuze riviercruise op de Douro (*****)

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

Vallei van water, wijn en wonderen.

Scheep in op de luxueuze MS Douro Spirit (*****) en ontdek de prachtige natuur, cultuur en geschiedenis van Portugal. Je vaart langs reusachtige hellingen met wijngaarden, oude dorpen en steden vol historie. Onderweg geniet je volop van heerlijke portwijn, prachtige panorama's en de mooiste zonsondergangen.

Je reist in oktober, wanneer de zinderende hitte van de zomermaanden heeft plaatsgemaakt voor een gouden 'Indian Summer'. Oktober is trouwens de maand waarin de druiven geplukt, geperst en gebotteld worden. De wijnoogst wordt in deze periode uitbundig gevierd.

Je bezoekt onder meer het charmante Porto, de tweede stad van Portugal. Hier kan je de barokke kerken, de kathedraal, de bruggen en de portkelders bewonderen. Je maakt ook kennis met andere charmante plaatsen langs de Douro zoals Regua, Pinhão, Salamanca, Barca d’Alva en Pocinho.

Je reist in stijl aan boord van de luxueuze MS Douro Spirit (*****) waar je kan kiezen uit de kajuittypes 'Deluxe Superior Dek' of 'Deluxe Panorama Dek'. Vol pension, drankjes aan tafel, wijnproeverijen en het volledige excursieprogramma is alvast inbegrepen.

Heeft u een vraag over deze reis?
Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07