Verzekering

Thema Travel - Allianz Verzekeringen

Een degelijke reisverzekering zorgt ervoor dat u zorgeloos op reis kan vertrekken. Daarom adviseren we om bij het afsluiten van een reisverzekering de details van de polis goed door te nemen. Er bestaan immers grote verschillen tussen verzekeringsproducten.

Als reisorganisatie maken we regelmatig mee dat reizigers voor onaangename verrassingen komen te staan. Ze gaan ervan uit dat bepaalde risico’s en kosten gedekt zijn door hun reisverzekering terwijl dat niet het geval is. U vooraf goed informeren én vergelijken is dus de boodschap.

U kan ook bij Thema Travel een reisverzekering afsluiten. Hiervoor werkt Thema Travel samen met Allianz. Uit het aanbod van Allianz selecteerde Thema Travel onderstaande degelijke en performante verzekeringspakketten:

Exclusive Selection 
  • Uitgebreid verzekeringspakket met zowel een annulatie-, reis- als bijstandsverzekering
  • Uitgebreide waaier aan afgedekte risico's (annulatie) en ruime waarbogen (reis/bijstand)

Exclusive Selection Europe: 7,50% van de totaalprijs

Klik hier voor alle details en voorwaarden mbt de gedekte risico's en de voorziene waarborgen.

Travel Selection
  • Erg degelijke bijstandsverzekering (zonder annulatie)

Travel Selection Europe: € 3 per dag p.p.
Travel Selection World: € 7 per dag p.p

Travel Selection World (incl. Canada en USA): € 10,50 per dag p.p.

Cancellation only
  • Erg degelijke annulatieverzekering (zonder bijstand) 
  • 6,3 % van de totaalprijs

Klik hier voor alle details en voorwaarden mbt de gedekte risico's en de voorziene waarborgen.

Voor meer informatie kan u terecht op het nummer 078 15 27 07 of op info@thematravel.be.

Een reisverzekering, een goed idee ?


Annulatieverzekering

Als u straks door onvoorziene omstandigheden uw reis moet annuleren buiten uw wil om, dan neemt een annulatieverzekering de annulatiekosten voor zijn rekening. De meest voorkomende redenen om te annuleren zijn medisch, maar ook in het geval plots jobverlies of bij het overlijden van een familielid komt de verzekering meestal tussen in de annulatiekosten. Er bestaan veel verschillende annulatieverzekeringen en de risico's die gedekt worden liggen soms heel ver uit elkaar. Lees daarom altijd grondig de polisdetails door voor u een annulatieverzekering afsluit. Zo weet u perfect voor elke risico's u ingedekt bent (en welke niet) en welke waarborgen uw verzekering voorziet.

Bijstandsverzekering

Een bijstandsverzekering doet wat het woord zegt: deze verzekering verleent bijstand in geval van nood tijdens uw reis. Het begrip bijstand is heel breed en ook hier geldt dat er veel verschil is tussen verschillende verzekeringsproducten. Informeer u daarom goed voor welke risico's u precies bent ingedekt en welke bijstand er precies gegeven wordt.

Medische bijstand:  
Als u een ongeval krijgt, ziek wordt of gehospitaliseerd moet worden tijdens uw reis, komt deze verzekering tussen in de medische kosten.

Rechtsbijstand:  
Als u rechtbijstand nodig hebt op de bestemming.

Bagageverzekering:  
Als uw koffer stukgaat tijdens uw reis en er is sprake van schade of verlies van bagage. Ook wanneer uw bagage niet tijdig toekomt op de bestemming, voorziet deze verzekering in een noodbudget waarmee u alvast een aantal dringende aankopen kan doen.

Reisverzekering:
Als u het slachtoffer wordt van diefstal of vandalisme, dan komt de verzekering tussen in de opgelopen schade.

Praktisch

 

Op reis

Belangrijk is dat u een contactnummer van uw ziekenfonds of verzekering op zak hebt. In geval van ziekte, hospitalisering of andere problemen kan u dan steeds dit nummer bellen. Indien u een verzekering hebt afgesloten bij Thema Travel kan u terecht bij de reisleiding of het contactnummer dat op uw reisvoucher staat.

Annuleren

Moet u door onvoorziene omstandigheden annuleren? Dan moet u dit schriftelijke bevestigen, via mail of per post naar Thema Travel. 

Cruises

Tijdens onze cruises met MSC varen we onder Panamese vlag. Het is dus voornaam dat u controleert of uw verzekering of mutualiteit onvoorziene kosten hier ook voor dekt.

Reizen in de kijker


Fietsen door het Zwarte Woud

  • 30 mei - 05 jun 2021   Eerst mogelijke afreisdatum
  • 19 sep - 25 sep 2021   Laatst mogelijke afreisdatum
Individuele fietsvakanties

Contactgegevens

Halensebaan 154
3290 Diest

Plan je route

T. 078 15 27 07
T. 013 35 01 80

M. info@thematravel.be

IBAN: BE44 7350 2508 0245
BIC: KREDBEBB