Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Griekenland - Athene - Acropolis
8 dagen, 7 nachten
Met Thema Travel naar Griekenland

Op ontdekking in het idyllische Griekenland

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

Alle hoogtepunten van het Griekse vasteland

Griekenland is een land dat je moet gezien hebben. Het is de bakermat van de westerse beschaving, waar je de sporen van de oude Grieken kunt bewonderen, zoals de Akropolis in Athene, het Orakel van Delphi, de tempels van Olympia en nog veel meer. Maar Griekenland is ook een land van prachtige natuur en cultuur, waar je kunt genieten van de witte stadjes met blauwe luikjes, de charmante kuststadjes, de heerlijke keuken en de vriendelijke mensen.

Griekenland

Je bezoekt niet alleen de bekende hoogtepunten, maar ook de verborgen parels, zoals het mysterieuze Meteora, waar kloosters op hoge rotsen zijn gebouwd en het idyllische Nafplion, de eerste hoofdstad van het moderne Griekenland. Maar natuurlijk komen ook de Acropolis in Athene, het Orakel van Delphi, de Spelen van Olympia, ... aan bod.

Onze ontdekkingsreis naar Griekenland is ook een culinaire reis, waar je de smaken van de Griekse keuken kunt proeven, zoals de verse vis, de knapperige salades, de hartige moussaka, de zoete baklava en natuurlijk de beroemde feta kaas. Je zult ook kennismaken met de lokale wijnen, olijfolie en kruiden, die allemaal bijdragen aan de gezonde mediterrane levensstijl.

Griekenland
Heeft u een vraag over deze reis of wenst u meer info?
Team
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07