Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Italië
8 dagen / 7 nachten
Met Thema Travel naar Italië

"Food, Wine & Art", het mooie leven in Italië

Volg ons

Een culinaire en culturele ontdekkingsreis

Als je van lekker eten houdt, dan is Italië natuurlijk een droombestemming. Vooral de regio rond Bologna en Parma staat bekend als hét culinaire hart van Italië. Hier geniet je van heerlijke specialiteiten en streekproducten zoals de Bolognese ragout, Parmaham, Parmezaanse kaas, Balsamicoazijn, Tortellini, Lasagne, Tagliatelle en nog veel meer. Tijdens onze culinaire rondreis neem je deel aan rondleidingen en proeverijen bij lokale producenten, maar kan je ook zelf aan de slag tijdens een ontspannende kookworkshop.

Natuurlijk staat er nog veel meer op het programma, want tijdens je trip ontdek je ook prachtige cultuursteden zoals Firenze, Assisi, San Marino, Rimini en nog veel meer. Naast een culinaire ontdekkingstocht is een ook een culturele reis waarbij je de kunst, geschiedenis en spiritualiteit van Italië kan ontdekken.

Je kan prachtige werken van Michelangelo, Botticelli en Giotto bewonderen in Firenze en in de voetsporen treden van de heilige Franciscus van Assisi. San Marino is dan weer de oudste republiek ter wereld, volledig omringd door Italië. Rimini is een prachtige badplaats aan de Adriatische Zee met veel Romeinse overblijfselen, zoals de Boog van Augustus en de Tiberiusbrug. 

Deze rondreis is een verrijkende ervaring die je niet wilt missen. Het is een reis die je hart en je geest zal openen voor de schoonheid van Italië.

Wil je meer informatie over deze reis?

Contacteer ons
Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07