Ons kantoor is nu open 9:00 tot 12:30
UK Londen Kerstmis Pano.jpg
8 dagen, 7 nachten
Met Thema Travel naar Frankrijk, Groot-Brittannië , Duitsland en Nederland vanuit Zeebrugge

Sfeervolle Kerstcruise vanuit Zeebrugge

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

Winters genieten in Betoverende Steden

Scheep in aan boord van de luxueuze MSC Preziosa (****) en ontdek een aantal van de mooiste plekjes van West-Europa. Je cruiseschip vertrekt vanuit Zeebrugge, waar je gratis kan parkeren aan de cruiseterminal. Makkelijker kan dus niet.

Eenmaal aan boord gaat je 8-daagse ontdekkingstocht van start en kan je heel wat bekende pareltjes ontdekken. Denk maar aan Parijs, Londen en Amsterdam, maar ook het mysterieuze Stonehenge, de tot de verbeelding sprekende Mont-Saint-Michel, de legendarische stranden van landing in Normandië (D-Day) en nog veel meer.

Je tempo en je programma bepaal je helemaal zelf. Je kan er op eigen houtje op uittrekken of deelnemen aan een georganiseerde excursies van MSC. Blijf je liever aan boord om te genieten van alles wat je luxueuze cruiseschip te bieden heeft, dan kan dat natuurlijk ook. Zo kan je deze hele week proeven van culinaire hoogstandjes, een uitgebreid 'all inclusive' drankenpakket én natuurlijk de bijzondere Kerstsfeer aan boord.

Nog nooit gecruised, maar wel zin om deze unieke formule uit te proberen? Dan is dit misschien wel de perfecte gelegenheid.

Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07