Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Alicante
11 dagen, 10 nachten
Met Thema Travel naar de Middellandse Zee

11-daagse Atlantische en Mediterraanse cultuurcruise (****)

Volg ons

Een culturele reis vol ontspanning en ontdekking

Scheep in op de MSC Orchestra (****) voor een bijzondere reis langs bekende én minder bekende pareltjes aan de Atlantische kust van Spanje en Portugal, de Balearen, Sardinië en de Middellandse Zee. Je ontdekt tijdens deze 11-daagse cultuurreis de diversiteit en de schoonheid van Europa terwijl je volop geniet volop van de zon en de luxueuze faciliteiten van je cruiseschip.

 

Je ontdekt ondermeer Lissabon, waar je eeuwenoude, sfeervolle stadswijken kan bewonderen en het Spaanse Cadiz, de oudste stad van Europa, met zijn levendige markten en gouden stranden. Je bezoekt ook Mahon, het charmante hoofdstadje van het groene eiland Menorca, het minder toeristische kleine broertje van Mallorca op de Balearen.

Lissabon

Je reist verder naar Malaga, de geboortestad van Picasso, waar je kan genieten van de kunst, de gastronomie en de zonnige sfeer. Daarna ga je naar Alicante, een bruisende kuststad aan de Costa Blanca. Je vaart naar Olbia, een eeuwenoude havenstad op het eiland Sardinië, waar je de overblijfselen van oude beschavingen kunt ontdekken.

Ook Genua, de trotse stad van de zeevaarders, staat op het programma. Net zoals Marseille, de oudste en de meest multiculturele stad van Frankrijk, waar je kunt proeven van de oude haven, de basiliek en de culinaire specialiteiten.

Tapas
Heeft u een vraag over deze reis of wenst u meer info?

Wil je meer informatie over deze reis?

Contacteer ons
Team
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07