Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
SAL SEA
8 dagen, 7 nachten
Met Thema Travel naar de Kaapverdische Eilanden

Exotische vakantie op Sal (Kaapverdië)

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

Exotische ontdekkingsvakantie in Kaapverdië

De Kaapverdische Eilanden zijn een paradijs voor strandliefhebbers en Sal is bij uitstek het populairste eiland van de archipel. Met gouden zandstranden die wegzinken in azuurblauw water, het boeiende verleden van het eiland en een aantal spectaculaire natuurverschijnselen, is Sal de perfecte vakantiebestemming voor een zonvakantie tijdens de Belgische winter.

Ontdek hier je reis naar Sal aan de hand van onderstaand filmpje.

De Kaapverdische Eilanden liggen in het midden van de Atlantische Oceaan, op 500 km van het Afrikaanse vasteland ter hoogte van Dakar (Senegal). Dankzij de unieke ligging zakt de temperatuur er zelden onder de 25 graden, maar wordt het er ook niet hoger dan 30 graden. Het is dé perfecte bestemming voor een exotische ontdekkingsvakantie, waarbij je zalig kan genieten in een luxueus strandresort, maar er ook op uit kan trekken met je Thema Travel begeleider om het eiland te ontdekken.

kaapverdie vrouw

Sal is dé perfecte bestemming voor een eerste kennismaking met het Afrikaanse continent. Je verblijft 'all inclusive' in het luxueuze strandresort Riu Funana (*****).

Heeft u een vraag over deze reis of wenst u meer info?
Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07