Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Turkije Istanbul Hagia Sophia (2).jpg
4 nachten / 5 dagen
Turkije

"De Erfenis van Constantinopel", unieke citytrip naar Istanbul

Volg ons

Istanbul, de Poort tussen Oost en West

Welkom in Istanbul, waar de grenzen tussen Oost en West vervagen. Deze betoverende stad, ooit bekend als Constantinopel, ademt een sfeer van tijdloze schoonheid. Wandel door de geplaveide straatjes en laat je meevoeren door eeuwen van geschiedenis en erfgoed.

In de oude stadswijk Sultanahmet vind je monumenten zoals de Hagia Sophia en de Blauwe Moskee die de rijke geschiedenis van beide werelden tonen. Je verkent de Grote Bazaar, één van de oudste en grootste markten ter wereld en geniet van de levendige sfeer, geur van specerijen, prachtige handgemaakte tapijten en overheerlijke plaatselijke gerechten.

De skyline van Istanbul wordt gekenmerkt door de majestueuze koepels en minaretten, terwijl de Bosporus, de levensader van de stad, een brug vormt tussen twee continenten. Een bezoek aan Istanbul is dus een reis door tijd en cultuur, waar je de rijke erfenis van Constantinopel kunt voelen en de magie kan ontdekken van een stad op het kruispunt van beschavingen.

Je reist 5 dagen in een kleine groep (max 36 personen) onder begeleiding van een ervaren Thema Travel begeleider én een Nederlandstalige plaatselijke gids (met audiosysteem). Je reis is tot in de puntjes georganiseerd.

Wil je meer informatie over deze reis?

Contacteer ons
Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07