Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
Kroatië
8 dagen, 7 nachten
Met Thema Travel naar Kroatië

Heerlijke eilandtocht in Kroatië op de MS Zeus (*****)

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

De mooiste eilanden en cultuursteden van Kroatië 

Ontdek Kroatië over zee en geniet van de mooiste kustlijn van Europa. Je verblijft aan boord van de MS Zeus (*****), een luxueus cruisejacht voor maximaal 38 personen. Een 8-koppige bemanning staat samen met onze Vlaamse reisbegeleidster altijd voor je klaar.

Je kan kiezen tussen onze zuidelijke en onze noordelijke route. De zuidelijke route brengt je naar wondermooie eilanden zoals  Hvar, Brac, Korcula of Mljet, maar ook naar de gezellige cultuursteden Dubrovnik, Split en Makarska. Je jacht navigeert rustig langs de kust en tussen beschutte eilanden. Elke dag gooien we het anker uit in een verscholen baai voor een verfrissende duik.

Ontdek de mooiste plekjes van de Kroatische kust (Zuid Route)

Naast de eilandtocht in het zuiden van Kroatië, werkten we ook een prachtig programma naar het noorden uit met onder meer de ‘Kornati Eilanden' en de 'Watervallen van ‘Krka', allebei Nationale Parken. Daarnaast bezoek je ook de indrukwekkende cultuursteden Sibenik, Trogir, Zadar en Split, stuk voor stuk hoogtepunten op de lijst met Unesco Werelderfgoed.

Ontdek de mooiste plekjes van de Kroatische kust (Noord route)

Zowel op de noordelijke als de zuidelijke route vaar je mee op de MS Zeus (*****), een recent en exclusief jacht met slechts 19 kajuiten. Thema Travel chartert het volledige schip het hele seizoen. Daardoor geniet je gegarandeerd van de beste prijzen én de zekerheid dat alle maatregelen inzake gezondheid gerespecteerd worden. Onze eigen Vlaamse Thema Travel begeleidster Ann verblijft met jou aan boord en zorgt voor een perfecte service. 

Heeft u een vraag over deze reis of wenst u meer info?
Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07