Ons kantoor is nu gesloten 9:00 tot 12:30
IJSLAND godafoss
12 dagen, 11 nachten
Met Thema Travel naar IJsland en Schotland

Cruise naar IJsland en Schotland (12-daagse)

Boek nu
Bereken uw prijs

Volg ons

De absolute hoogtepunten van IJsland én Schotland

Unieke combinatiereis waarbij je zowel IJsland als Schotland bezoekt. IJsland heeft als 'Land van Vuur en IJs' een ongeziene natuurpracht met indrukwekkende watervallen, gletsjers, geisers en vulkanen, maar ook met wereldberoemde IJslandse paarden, het mysterieuze noorderlicht, beschutte baaien met walvissen en nog veel meer.

Ook Schotland is een prachtige bestemming. Denk maar aan de legendarische 'Highlands', de middeleeuwse kastelen, sfeerfvolle steden en dorpen. Tijdens deze reis ontdek je een aantal van de hoogtepunten van Schotland zoals Inverness, het hoofdstadje van de Highlands, maar ook Loch Ness, het slagveld van Culloden en nog veel meer.

Op de Orkney-eilanden kan je Skara Brae ontdekken, een neolithisch dorp dat ouder is dan de piramides. Ook de 'Ring of Brodgar', een mysterieuze steencirkel zoals de bekendere Stonehenge of de Saint Magnus Cathedral zijn absolute aanraders. Natuurlijkliefhebbers kunnen eindeloos wandelen op de kliffen langs de kust en genieten van zeevogels en prachtige panorama's.

Op enkele vaarroutes ga je ook naar Lerwick, de hoofdstad van de Shetlandeilanden. Lerwick betovert met zijn geschiedenis, natuurlijke landschappen en gastvrije gemeenschap. Gelegen aan een beschutte haven, biedt het kleurrijke huizen, een levendige vismarkt en de winkelstraat Commercial Street. Het omliggende landschap is adembenemend voor natuurliefhebbers en avonturiers, met dramatische kliffen, rustige stranden en glooiende heuvels. 

Bekijk hier een filmpje over deze 12-daagse cruise boordevol natuurpracht.
Heeft u een vraag over deze reis of wenst u meer info?
Thema Travel groepsfoto (website)
Belééf de wereld

Onze reisexperts zijn klaar om je te begeleiden met je droomreis

Bel met onze experts
+32 (0)78 15 27 07