Limburgse enclave in Bulgarije

13 oktober 2017 Bulgarije Rudi Moesen

Met TVL naar Bulgarije

De voorbije weken zat ik in een vakantieluchtbel. Ik verbleef in Varna, Bulgarije, in een prachtig *****hotel aan het Goudstrand met 340 TVL kijkers. Heerlijk!

Elk jaar organiseert TV Limburg samen met Thema Travel een kijkersreis. Na Turkije, Djerba, Kos, Kreta en twee cruises was dit jaar Bulgarije aan de beurt. Ik mag het nu wel toegeven, de bestemming was ook voor ons een gok. Want wie gaat er nu op vakantie in Bulgarije? Veel mensen kennen het land niet eens. Voor bijna alle kijkers was het de eerste keer dat ze het land bezochten. 

Maar ons verblijf aan het Goudstrand, in Varna aan de zwarte zee, was een echte topper!

Het fantastisch hotel 'Melia Grand Hermitage', lekker eten en drinken all in, dagelijks TVL animatie, mooie uitstappen en elke dag zon met uitschieters tot boven de 30 graden. Ook stand-up comédienne Veerle Malschaert en zangeres Barbara Dex gingen mee. Niet alleen om schitterend hun ding te doen maar ook om samen met de kijkers een heerlijke vakantie te hebben. Daarom ook deze kijkersreizen; mensen samen brengen om hen een fijne tijd te bezorgen, vooral zij die niet graag alleen op vakantie willen gaan. Er zijn de voorbije jaren hechte vriendschapsbanden gesmeed en ja er zijn ook al enkele koppeltjes gevormd. Cupido doet zijn werk op onze jaarlijkse Limburgse enclave in het buitenland. 

Ik wil alle TVL reizigers danken voor de fijne vakantie. Volgend jaar doen we dat opnieuw in ... (maken we pas bekend op 25 oktober) In 2018 is het onze 10de kijkersreis en daar gaan we iets speciaal van maken!