Geld Terug Garantie

Boek vandaag met onze '100% GELD TERUG GARANTIE'


'Geld Terug Garantie' op elke nieuwe boeking

Wat betekent onze 'Geld Terug Garantie' ?
Op elke boeking is onze gratis 'Geld Terug Garantie' van toepassing. Dat betekent dat je gratis kan omboeken of kosteloos kan annuleren als je reis niet zou kunnen doorgaan door corona. En dat is natuurlijk een hele geruststelling ! Kies je voor een kosteloze annulering van je reis, dan betalen we de volledige reissom binnen de 10 werkdagen terug.

Reisadvies van de FOD - Buitenlandse Zaken
Om te bekijken of uw reis kan doorgaan, volgt Thema Travel strikt de richtlijnen van de Federale Overheid / Buitenlandse Zaken.

Alle reisvouchers onbeperkt geldig

Geldigheid automatisch verlengd.
Ben je in het bezit van een Thema Travel reisvoucher, dan blijft die onbeperkt geldig. Zo kan je rustig de tijd nemen om een nieuwe reis uit te kiezen.

Keuze uit het hele aanbod
Je hoeft niet opnieuw te kiezen voor dezelfde reis, maar je kan kiezen uit het volledige aanbod van Thema Travel.

Veelgestelde vragen

Kan ik met een gerust hart mijn voorschot betalen ?
Jazeker, want Thema Travel is een financieel gezond bedrijf én lid van het Garantiefonds Reizen (Metrologielaan 8, 1130 Brussel). Daardoor ben je volledig verzekerd in geval financieel onvermogen (faillissement). De reissommen die je betaalde, blijven altijd gewaarborgd. Meer info vind je op de website van het Garantiefonds Reizen.

Hoe wordt bepaald of mijn reis kan doorgaan of niet ?
Thema Travel volgt de richtlijnen van Buitenlandse Zaken. Deze worden permanent door experten geëvalueerd op basis van de meest recente informatie. In geval van een reisverbod ten laatste één week voor je vertrekdatum, zal Thema Travel zelf de reis annuleren. We nemen in dat geval persoonlijk contact met je op. Indien er geen reisverbod geldt, maar het land van bestemming legt bijkomende voorwaarden op om het land te betreden, dan kan je reis doorgaan.

Worden er bijzondere maatregelen genomen op mijn bestemming ?
Het spreekt voor zich dat er op elke bestemming specifieke maatregelen van toepassing zijn. Samen met uw reisdocumenten ontvangt u een gedetailleerd overzicht van de maatregelen die voor uw specifieke bestemming van toepassing zijn. Zo kan u goed geïnformeerd op reis vertrekken.

Kan ik mijn reis annuleren ?
Ja, je kan als reiziger op elk moment zelf je reis annuleren volgens de 'algemene annuleringsvoorwaarden' met bijhorende kosten. Hoe korter bij de afreisdatum, hoe hoger de annuleringskosten oplopen. Kijk hier voor een overzicht van onze algemene - en bijzondere verkoopsvoorwaarden.

Een reisverzekering afsluiten (annulering en/of bijstand)
Indien je annuleringskosten wil vermijden, kan je overwegen om een annulatieverzekering afsluiten. Als je een geldige reden hebt om je reis te annuleren, komt deze verzekering tussen in de annuleringskosten die je aan Thema Travel moet betalen.

Een verzekering afsluiten kan via Thema Travel bij maatschappij Allianz, wereldwijd de markleider voor reisverzekeringen. Meer informatie over de verzekeringsproducten die Thema Travel in combinatie met haar reizen aanbiedt, vind je hier.

Contactgegevens

Halensebaan 154
3290 Diest

Plan je route

T. 078 15 27 07
T. 013 35 01 80

M. info@thematravel.be

IBAN: BE44 7350 2508 0245
BIC: KREDBEBB