Contacteer ons

Thema Travel organiseert eigentijdse belevingsvakanties voor jong en oud. We reizen in groep, maar op een eigentijdse manier met veel individuele vrijheid om zelf je programma te bepalen. Als reisorganisatie gaan we voluit voor beléving. We nemen dus geen genoegen met een vluchtig bezoek, maar we willen een bestemming voelen, ruiken, meemaken. Niet als een toeschouwer van op afstand, maar als deelnemer midden in de actie, op zoek naar waardevolle momenten en mooie herinneringen.

Hoe kan u ons vinden?
  • Komende van de E314 moet u op de Westerring links afslaan naar de Zuiderring. Bij de eerste rotonde neemt u de eerste afslag, waarna u direct links de eerste straat inrijdt.
  • Komende van richting Hasselt en Diepenbeek moet u op de Westerring rechts afslaan naar de Zuiderring. Bij de eerste rotonde neemt u de eerste afslag, waarna u direct links de eerste straat inrijdt.
  • Indien u van de richting Lanaken komt of over het industrieterrein van Genk-Zuid moet u de Zuiderring bijna volledig uitrijden richting de Westerring. Op de laatste rotonde neemt u de 4de afslag (links) en slaat u daarna direct links af. 

Het kantoor van Thema Travel vindt u op de parallel lopende straat, bij de gebouwen van Jacobs Transport.

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 09u00 - 17u30

        

Thema Travel

Contactgegevens

Zuiderring 28, 3600 Genk Poort 7817

T. 078 15 27 07
T. 089 36 50 22

M. info@thematravel.be

IBAN: BE44 7350 2508 0245
BIC: KREDBEBB